петък, 24 май 2013 г.

ИЗВЪНРЕДНО!! Пребиха зверски известен чалга певец (ВИЖТЕ КОЙ)

Известния фолк певец Сашо Роман бе зверски пребит преди няколко седмици, научи HotArena.net. Изпълнителят отнесъл жесток побой от собственици на заведение, след като не се появил на участие.

До „юмручното правосъдие“ се стигнало, след като музикантът не се появил в уговорения ден. След него бил със счупен нос и разбита уста.

Изпълнителят на „Побелях и остарях“ имал уговорка със собственика на заведението да пее на сватбата на столичен бизнесмен. Всичко било предварително уговорено и дори половината от хонорара на Роман от 1200 лева бил платен.

В деня на сватбата обаче певецът така и не се появил. А на собствениците на заведението спешно им се наложило да спасяват положението с други певци.

Дни по-късно при среща с музиканта той бил жестоко пребит. Сашо отнесъл здрав пердах, въпреки че през сълзи се кълнял, че същия ден е погребвал сестра си.

„Лъже! Това му е редовният номер! Той дори няма сестра!“, разказват агресорите. И допълват, че това не е първият случай, в който певецът взима пари и се покрива.

Колеги на Роман издават, че причината за несериозното му поведение е жестокото му пиянство. Всеки ден певецът обръща по 2 бутилки ракия и е „тото 2“ дали ще се появи на работа или не, пише „Уикенд“.

1 коментар: