петък, 24 май 2013 г.

ТРАГЕДИЯ! 12-годишно момиче се обеси .. ВИЖТЕ ЗАЩО ;x

СЕМЕЙСТВОТО Е В ШОК!

12-годишно момиче се самоуби, тъй като не успя да понесе жестоките подигравки, на които е била подлагана от страна на съучениците си.

Почерненото семейство на тийнейджърката твърди, че тя непрестанно била подлагана на унижение в интернет.
Трупът на самоубийцата Габриела Молина е бил открит от нейната 15-годишна сестра.
Тя изпаднала в шок, когато видяла Габи да виси на въжето в спалнята на дома им.

Жестоката трагедия се е разиграла в „Куинс Вилидж” в Ню Йорк.
Девойката, която била една от възпитаничките на местното училище оставила сърцераздирателно писмо, в което обяснява, че вече не може да понася подигравателните подмятания по неин адрес, които съучениците й публикуват в социалните мрежи.
Вестник „Ню Йорк пост“ отбелязва, че в края на писмото, девойката се извинява на своето семейство за това, че ще се самоубие.

Пред служителите на реда, майката на самоубилото се момиче разказва, че преди трагичния край, тя изпаднала в тежка депресия.
Преди известно време се наложило сестрата на Габи – Джорджия да разбие вратата на стаята й, тъй като не отговаряла на повикванията.
Роднините на тийнейджърката все още не могат да повярват, че тя вече не е сред живите. Описват я като изключително тихо и приятелски настроено момиче и не могат да си обяснят как е възможно да вземе такова крайно решение, пише Блиц.

1 коментар:

  1. Towa e izkluchitelno gadno da se podigravash na daden chovek samo i ednistveno zashtoto e po-slab ... Shte mi se horata koito sa se podigravali da si dadat smetka kakwa bolka sa suzdali za momicheto za da vzeme tova kraino reshenie. RIP!

    ОтговорИзтриване